ARJON OOSTROM BOEKEN

Over Arjon Oostrom
Arjon Oostrom, misschien wel één van de meest succesvolle Nederlandse feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop. Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka (inmiddels een klassieker). Deze hit scoorde goed in de hitlijsten en werd ook bekroond met de Party Award voor “Beste Party Single”. Daarnaast sleepte Arjon ook de award “Beste Opkomende Artiest” in de wacht. In 2012 denderde de hit machine door met o.a. “Schudden”.

In de zomer van 2014, breekt hij echt door, met zijn grootste hit: “Pure Verleiding”. Deze single stond op één in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30. Dit succes werd doorgezet, en er volgde nog meer feestplaten zoals: “Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer”, “Sla Je Arm Om Me Heen”, “Oei Oei”, “Een Lange Nacht Met Jou”, “Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien” en “Hey Ga Je
Mee Op Stap”. Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 10 miljoen views op YouTube en ruim 40 miljoen streams op Spotify.Optredens
Van kroeg tot festival, Arjon maakt er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond dan ook reeds op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria en Chersonissos.
Feestcafé, Arjon is niet te stoppen, naast projecten met Special Krew, brengt hij diverse solo platen uit. Arjon zingt in zijn nieuwe feestplaat over zijn favoriete feestcafé. Het café waar alles kan en mag! Voor iedereen herkenbaar, en dus een absolute meezinger!

Bekend van:
– Party Award Opkomende Partyartiest
– Party Award Beste Partysingle voor Zakka Zakka
– Samenwerkingen met o.a. de PartyfrieX & Special Krew
– De VrijMiBo Show
– Hits o.a. Pure Verleiding, Zakka Zakka, Schudden

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf €1495,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Arjon Oostrom

0
Jouw winkelmandje