BARRY FEST BOEKEN

Nadat hij in bekende Nederlandse en Belgische zaken als de Après Skihut (Rotterdam), Costa (Eindhoven) en Scala (Venlo) resident DJ is geweest en op vele vakantiebestemmingen in Spanje, Oostenrijk en Griekenland heeft gedraaid is Barry Fest een populaire allround DJ act geworden met een hoop volgers op social media.

In Nederland stond hij al op de line up van vele festivals en deed was hij het voorprogramma van Snollebollekes in de GelreDome.

Barry sleepte vele prijzen in de wacht zoals populairste Party DJ bij de Partyawards. In 2022 won hij de award ‘Beste DJ act”.
Zijn remixen voor en singles met o.a. Gebroeders Ko, Snollebollekes, Marco Kraats, DJ Maurice, Tim Schalkx, Zware Jongens en Jeroen van Zelst zijn populaire partyhits en zijn bootlegs van o.a. Davina Michelle en Bløf worden grijsgedraaid.

Samen met ‘Hak op de Tak’ kreeg hij een platina hit met zijn track “Vamos a la Playa” en ook “Ferry de Roze Flamingo” is in heel Nederland bekend en heeft bijna de gouden status!

Barry Fest staat samen met zijn gekke MC’ De Mike’ op het podium en zij geven een vol energieke en vermakende DJ set met veel interactie, dansjes en vooral hits!

Tijdsduur: Optreden 60 minuten - Incl: MC "De MIKE"

Prijs: Vanaf €1495,- excl. BTW

Geluid: Exclusief geluid/techniek

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Barry Fest

0
Jouw winkelmandje