JAN BIGGEL BOEKEN

Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn on[1]eindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’. Carrière Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’.

Daarna heeft hij de samenwerking met Spe[1]cial Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de nieuwe plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait… Lilluke Linda En de recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest.

Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Big[1]gel Is Geweest! Bekend van: – De mega hit: Ons Moeder Zeej Nog PartyAward ‘Populairste Party Single 2020’ & ‘Populairste Party Artiest’ – Het Was Een Mooie Dag, Ha’k Jou Maar Nooit Gekend, Fleske D’rin Fleske Deruit.

Optredens o.a. Festyland, Wish Outdoor, Paaspop en jouw kroeg op de hoek – Samenwerking met Arno Sloot, Ik Wil Alleen Likes & We Gaan Opstap – Samenwerking met de Alpenzusjes, Superman – Samenwerking met Special Krew, Stuiteruh – Debuut album, Jan Biggel & Friends

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf €1995,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Jan Biggel

Jan Biggel: De Populairste Party Artiest van Nederland

 

Maak kennis met Jan Biggel, het kerstkindje dat inmiddels door heel Nederland bekend is. Met zijn unieke sound en onuitputtelijk enthousiasme weet hij menig feest op zijn kop te zetten. In 2020 brak Jan Biggel landelijk door met zijn hitsingle ‘Fleske d’rin Fleske d’r uit’ en natuurlijk de megahit ‘Ons Moeder Zeej Nog’. Samen met Arno Sloot bracht hij ook de nummers ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’ uit. Jan Biggel’s kamer vullende persoonlijkheid zorgt ervoor dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt.

 

Om de feestvreugde tijdens Carnaval 2022 te verhogen, heeft Jan Biggel speciaal de videoclip van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ vernieuwd en bracht hij het nummer ‘Superman’ uit in samenwerking met de Alpenzusjes. Daarna zocht hij de samenwerking met Special Krew, wat resulteerde in de energieke en uptempo hit ‘Stuiteruh’. Voor het WK lanceerde Jan Biggel zelfs een Oranje single om de feeststemming naar een hoger niveau te tillen.

 

Jan Biggel’s nieuwste plaat voor carnaval 2023, getiteld ‘Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait… Lilluke Linda’, belooft opnieuw een hit te worden. En zijn recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook niet te missen op menig feest. Jan Biggel’s levensmotto luidt: “Met humor kom je overal.” En wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

 

Jan Biggel is bekend van zijn vele successen, waaronder de mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’, waarvoor hij de PartyAward ‘Populairste Party Single 2020’ en ‘Populairste Party Artiest’ won. Daarnaast heeft hij ook hits gescoord met nummers als ‘Het Was Een Mooie Dag’, ‘Ha’k Jou Maar Nooit Gekend’ en ‘Fleske D’rin Fleske Deruit’. Hij heeft opgetreden op grote evenementen zoals Festyland, Wish Outdoor en Paaspop, maar ook in jouw favoriete kroeg op de hoek.

 

Jan Biggel heeft samengewerkt met verschillende bekende artiesten, waaronder Arno Sloot op de nummers ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Opstap’. Ook de samenwerking met de Alpenzusjes resulteerde in de feestknaller ‘Superman’. En niet te vergeten de samenwerking met Special Krew, waaruit het nummer ‘Stuiteruh’ voortkwam. Zijn debuutalbum, ‘Jan Biggel & Friends’, is een absolute must-have voor alle feestgangers.

 

Mis de kans niet om Jan Biggel live te zien optreden. Hij brengt feest en gezelligheid waar hij ook gaat. Met zijn aanstekelijke muziek en energieke performances weet hij het publiek te betoveren. Boek Jan Biggel nu voor een on

 

vergetelijke avond vol feest en plezier.

0
Jouw winkelmandje