DE ZINGENDE DJ BOEKEN

Biografie van de Zingende DJ: DJ & Zanger voor Bruiloften, Bedrijfsfeesten & Festivals!

Wil je de perfecte muzikale beleving op jouw speciale dag? Zoek niet verder! Boek de Zingende DJ, een unieke combinatie van een ervaren DJ en getalenteerde zanger. Met meer dan 20 jaar ervaring weet hij precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren op elk feest, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of festival is.

De Zingende DJ is een veelzijdige Allround DJ die met zijn uitstekende muziekkeuze, vaardigheden, enthousiaste presentatie, charmante uitstraling en humor het publiek moeiteloos weet te betoveren. Hij voelt de energie van de menigte feilloos aan en weet daar als geen ander op in te spelen.

Maar wat de Zingende DJ echt uniek maakt, is zijn vermogen om zowel als DJ én zanger op te treden. Jouw gasten zullen versteld staan van deze ongekende combinatie. Als enige in Nederland weet hij een show van dit niveau neer te zetten. Het verrassingseffect is dan ook enorm wanneer de Zingende DJ plotseling achter zijn booth vandaan springt en het podium of de menigte betreedt, om de meest gezellige meezingers ten gehore te brengen.

Gedurende de volledige show van maar liefst 4 uur wisselen DJ-sets en zangoptredens elkaar moeiteloos af, waardoor het publiek van begin tot eind wordt vermaakt. Geen enkele minuut zal saai zijn! De Zingende DJ zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol muzikale hoogtepunten en ongekende entertainmentwaarde.

Boek vandaag nog de Zingende DJ via 52wekenfeest voor jouw feest en garandeer jezelf en je gasten een succesvolle en memorabele avond vol dans, zang en plezier! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en reserveer snel, want de agenda van de Zingende DJ vult zich snel!

Tijdsduur: Op aanvraag

Prijs: Op aanvraag

Geluid: Inclusief geluid / techniek / licht

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over de zingende DJ

Zanger en DJ in 1 “De Zingende DJ” is een begrip in regio RotterdamDen Haag & Westland maar te boeken in heel Nederland. Wil jij deze top artiest inhuren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Neem dan nu contact op met 52Wekenefeest.nl

0
Jouw winkelmandje