DEE JAY OTZI BOEKEN

Dee-Jay Otzi Tribute (DJ-Ötzi’s Dubbelganger): De Ultimate Après-Ski Sensatie!

Stap in de wereld van de enige echte Dee-Jay Otzi Tribute, een internationale live-act die gebaseerd is op de legendarische Oostenrijkse popartiest DJ Ötzi. In het jaar 2000 veroverde DJ Ötzi heel Europa met zijn onvergetelijke Après-Ski hit ‘Anton aus Tirol’. Sindsdien heeft hij de wereld veroverd met hits als ‘Hey Baby’, ‘Einen Stern’, ‘Sieben Sünden’ en zijn sprankelende remake van ‘Live is Life’.

Tijdens de adembenemende Dee-Jay Otzi Tribute-show komt een onweerstaanbare selectie van DJ Ötzi’s grootste internationale hits voorbij, en geniet je live van zijn allerbeste nummers. De show en de stem van Dee-Jay Otzi Tribute zijn zo perfect uitgevoerd dat ze niet te onderscheiden zijn van de originele DJ Ötzi. Bereid je voor op een spectaculaire ervaring vol energie, plezier en onvergetelijke muzikale momenten.

Dee-Jay Otzi Tribute laat je meeslepen in een wervelwind van muzikale extase. Met een sprankelende performance en twee betoverende achtergrond danseressen, wordt elk optreden van Dee-Jay Otzi een ware beleving. Of je nu jong bent of oud, deze ultieme Après-Ski sensatie garandeert een feestje dat je nooit meer zult vergeten.

Laat je meevoeren door de tijdloze hits van DJ Ötzi en geniet van de opzwepende sfeer die alleen Dee-Jay Otzi Tribute kan creëren. Met zijn ongeëvenaarde talent en charisma brengt hij het beste van DJ Ötzi rechtstreeks naar jouw evenement, feest of festival. Hij weet elk publiek te betoveren en zorgen voor een ongekende feestvreugde.

Dus trek je lederhosen aan, smeer je keel voor de meezingers en maak je klaar om de ultieme Après-Ski ervaring te beleven met de Dee-Jay Otzi Tribute. Dit is het feest waar iedereen op heeft gewacht, een feest dat de grenzen van tijd en leeftijd overstijgt.

Ben je klaar voor een muzikale reis vol herinneringen en feestelijke extase? Sluit je dan aan bij de Dee-Jay Otzi Tribute en laat je meeslepen door de onvergetelijke klanken van DJ Ötzi. Het feest begint hier, dus maak je klaar om te dansen, te zingen en te genieten als nooit tevoren! Boek nu de Dee-Jay Otzi Tribute via 52WekenFeest.nl

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf € 1350,-- excl. btw

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over de DEE JAY OTZI TRIBUTE

0
Jouw winkelmandje