Maak je klaar voor een feestervaring als geen ander

De Frogettes boeken

De Frogettes

DE FROGETTES LIVE BOEKEN

Maak je klaar voor een feestervaring als geen ander met Frogettes Live!

Rene Froger & Frogettes

Danielle en Ruby zijn dé garantie voor een unieke selectie van TOPPERS-hits. Deze vrolijke dames betreden al jaren alle Nederlandse podia, naast niemand minder dan René Froger zelf met aanstekelijke hits, waaronder “Just Say Hello,” “Are You Ready for Loving Me,” en een gedenkwaardige vertolking van “Een Eigen Huis”.

Eerbetoon aan Toppers in De Arena en Ahoy

Verwacht een groot EERbetoon aan alle legendarische nummers die hebben geschitterd in De Arena en Ahoy, waarbij je wordt ondergedompeld in een gigantisch feest der herkenning. Stilzitten is geen optie, want meezingen en meedansen is onweerstaanbaar.

Waarom je Frogettes Live niet mag missen: 100% Feest garantie
Ruby en Danielle bundelen hun jarenlange ervaring in zang en entertainment om jou een aanstekelijk ZANGFestijn te brengen, boordevol meezingers, feestnummers en danshits, zoals je dat gewend bent in De Arena en Ahoy. Deze dames staan te popelen om van jouw evenement een grandioos feest te maken!

Maak je klaar voor het feest van je leven!
Wil je de unieke sound en energie van Frogettes Live zelf ervaren? Mis dit niet! Boek nu: voor een show vol onvergetelijk entertainment en dansplezier. Laat je meeslepen door muzikale magie en vier het leven met ons!

Frogettes Live, waar het plezier begint en de muziek nooit stopt.
Kom en feest met ons mee!

Tijdsduur: Optreden tijd op aanvraag

Prijs: Op aanvraag (Tape optreden)

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over De Frogettes

0
Jouw winkelmandje