HELEMAAL HOLLANDS BOEKEN

Ooit is Helemaal Hollands hun samenwerking gestart als Boyzone in de Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo en Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit ‘I save the day’.

Met stampende (inter)nationale medleys en eigen Hollands talige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het feest voor zich te winnen. Met het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer ‘De Ober’ was hun plek in het land verworven. Heel Nederland feest mee op de opvolgers ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Ben je vergeten’ en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde ‘Waar is dat feestje?’. dvd’s, albums en videoclips zijn overal terug te vinden.

Helemaal Hollands is vaak te gast in diverse tv programma’s zoals het ‘Tros muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’ en diverse regionale muziekprogramma’s. Heel Nederland kon kennis maken met de humor van deze heren in het AVROTROS programma ‘Fort Boyard’. Ook hun presentatie werk bij backstage programma’s en quizzen bij Sterren.nl laat de gezellige kant van de heren zien! De Reality soap bij TROS Sterren.nl ‘Dit is Helemaal Hollands’, gaf een kijkje in het privé leven van Carlo & Leo. Deze vindt u terug op het Helemaal Hollands YouTube kanaal.

Helemaal Hollands is de laatste jaren uitgegroeid naar ‘meer dan alléén Hollandse meezingers’. Ontdek ze met de grootste hits uit de jaren ’70 en ’80 verpakt in een nieuwe jas. Dus laat je verrassen met de allernieuwste internationale klappers in medleyvorm. Dankzij hun brede repertoire maken zij het feest der herkenning. Zo laat Helemaal Hollands al jarenlang vele evenementen, feesttenten, festivals maar ook jouw bruiloft totaal uit hun dak gaan.

Organiseer je een feest waarbij je het publiek lekker mee wilt laten zingen? Het is voor veel mensen de leukste muziek tijdens een feestje, bijvoorbeeld om even nergens bij na te hoeven denken. Door Helemaal Hollands in te huren weet je in ieder geval zeker dat de sfeer er heel snel in zal zitten. Dus gaat het om een opwarmer voor de avond, wil je de sfeer verder verbeteren of gaat het om de afsluiter van een feestavond die je organiseert? In al die rollen voelen ze zich helemaal thuis.

Waarschijnlijk kan je veel van de nummers van Helemaal Hollands meezingen, ook al valt het niet mee om ze zomaar op te noemen. De kans is groot dat het meteen één groot feest is, waardoor het de moeite waard is om deze heren op het podium te vragen en er een mooie avond van te maken.

Je bent bij ons aan het juiste adres om Helemaal Hollands te boeken. Wij verzorgen de boekingen, en kunnen je daarbij van A tot Z ontzorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet, ook als je hier zelf geen ervaring mee heeft. Wij weten wat er moet gebeuren en houden dat op de achtergrond natuurlijk netjes voor je in de gaten.

Dus wil je Helemaal Hollands boeken en ben je daarnaast bijvoorbeeld nog op zoek naar andere leuke artiesten om uit te nodigen? Je kunt ze allemaal inhuren, bijvoorbeeld Nederlandstalig en klaar voor een feestje. Wij gaan er direct mee aan de slag zodra je een vrijblijvende offerte aanvraagt.

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf €1495,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Helemaal Hollands

0
Jouw winkelmandje