DJ JACCO SILVER BOEKEN

Jacco Silver is een dynamische DJ en entertainer die de afgelopen jaren een schat aan ervaring heeft opgedaan op diverse kermissen, evenementen, bruiloften en feesten. Met zijn allround muziekkeuze zorgt Jacco voor een onvergetelijke avond waarbij de gasten gegarandeerd niet van de dansvloer kunnen blijven.

Met een repertoire dat reikt van de jaren ’60 en ’70 (disco) tot feestmuziek, house, après-ski en actuele hits, is er voor elk wat wils. Jacco past zich moeiteloos aan de sfeer en wensen van het publiek aan en weet altijd de juiste muzikale snaar te raken.

Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een levendige verjaardag, een bruisend personeelsfeest of een sfeervolle kroegavond, Jacco Silver bewijst dat je geen volledige band nodig hebt om een feest tot een succes te maken. Of het nu gaat om 50 of 500 personen, Jacco weet altijd een geweldig feest neer te zetten.

Met zijn complete drive-in show, voorzien van hoogwaardig geluid en indrukwekkende lichteffecten, transformeert Jacco elke zaal in een mum van tijd tot een feestelijke ambiance. Daarnaast biedt hij ook de mogelijkheid om uw evenement te presenteren en aan te kondigen, waardoor hij een echte allround entertainer is.

De talenten van Jacco Silver zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2020 werd hij bekroond als beste opkomende party DJ van Nederland door de vakjury van de Party Awards. Deze erkenning getuigt van zijn uitzonderlijke vaardigheden en toewijding aan het creëren van onvergetelijke feestervaringen voor zijn publiek.

Met zijn energieke optredens, brede muzikale repertoire en professionele drive-in show staat Jacco Silver garant voor een super leuke en onvergetelijke avond vol entertainment, dansplezier en 100% feest.

Tijdsduur: Op aanvraag

Prijs: Op aanvraag

Geluid: Exclusief geluid en techniek

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Jacco Silver

0
Jouw winkelmandje