STARKOO BOEKEN

Starkoo: De Ultimate Party-act voor elk feest of evenement!

Op zoek naar een Nederlandstalige dance act die jouw feest of evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want Starkoo is de ultieme party-act! Sinds eind jaren 90 heeft deze act met hun combinatie van een ras-entertainer en zanger, energieke danseressen en herkenbare nummers met een dikke dance beat het publiek weten te veroveren. En dat is nog steeds zo!

Starkoo heeft jarenlang de boventoon gevoerd in de landelijke feest- en après-skiscène en waar ze ook kwamen, het publiek ging helemaal los! Met hits zoals “Ik wil je”, “Laat me nu toch niet alleen”, “Zo ver weg” en “Vrij zijn” werden ze al snel een landelijk succes. Elk jaar in de winter waren ze te vinden in de Oostenrijkse wintersportgebieden en in de zomer aan de Spaanse Costa.

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een vernieuwde act, STARKOO. Met Roy Moonen als nieuwe zanger en entertainer, die al in de beginjaren betrokken was bij de act als boeker en creatief proces, komt Starkoo terug zoals ze ooit begonnen zijn. Met Roy als nieuwe zanger en entertainer is Starkoo beter dan ooit tevoren en belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Wil jij Starkoo boeken voor jouw feest of evenement? Boek Starkoo via 52WekenFeest.nl en laat het feest beginnen! Starkoo is dé ultieme party-act die ervoor zorgt dat jouw feest of evenement een groot succes wordt. Contacteer ons nu en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

Tijdsduur: Optreden 40 minuten inclusief danseressen

Prijs: Vanaf €1695,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Starkoo

Starkoo: De Ultieme Party-act voor elk feest of evenement! Wil je een Nederlandstalige dance act die jouw feest of evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek dan niet verder, want Starkoo is dé ultieme party-act! Al sinds eind jaren 90 heeft deze act met hun combinatie van een charismatische entertainer en zanger, energieke danseressen en herkenbare nummers met een stevige dance beat het publiek weten te veroveren. En dat is vandaag de dag nog steeds zo! Starkoo heeft jarenlang de toon gezet in de landelijke feest- en après-skiscène. Waar ze ook kwamen, het publiek ging compleet uit zijn dak! Met hits zoals “Ik wil je,” “Laat me nu toch niet alleen,” “Zo ver weg” en “Vrij zijn” werden ze al snel een nationaal succes. Elk jaar waren ze te vinden in de Oostenrijkse wintersportgebieden en in de zomer aan de Spaanse Costa. Na een korte pauze is Starkoo nu terug met een vernieuwde act, STARKOO. Met Roy Moonen als nieuwe zanger en entertainer, die al in de beginjaren betrokken was bij de act als boeker en creatief proces, keert Starkoo terug naar hun roots. Met Roy als nieuwe zanger en entertainer is Starkoo beter dan ooit tevoren en belooft het een onvergetelijke ervaring te worden! Wil jij Starkoo boeken voor jouw feest of evenement? Boek Starkoo via 52WekenFeest.nl en laat het feest beginnen! Starkoo is dé ultieme party-act die ervoor zorgt dat jouw feest of evenement een groot succes wordt. Neem nu contact met ons op en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

0
Jouw winkelmandje