YVES BERENDSE BOEKEN

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. In 2016 tekende hij een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin In Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia!

Buma Talent Award
Een korte terugblik op zijn carrière leert dat 2016 voor Yves Berendse een jaar vol
ontwikkeling was. Niet alleen omdat hij zijn 1e platencontract tekenden maar ook ontving de zanger de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Eerste Album
Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band. Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.

Openlucht Theater Caprera
Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn nummers luidkeels mee en de nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen. Hier werd later dat jaar een prachtig live album van uitgebracht. Yves’ Home Sessions In 2020 heeft Yves Berendse ondanks de vreemde periode niet stilgezeten ; gedurende de corona periode gooide hij hoge ogen met de “Yves’ Home Sessions” op Social Media. Op zijn
eigen wijze vertolkte hij bijzondere nummers zoals: ‘Against All Odds’, ‘I Want To Know What Love Is’ en ‘She’ . Zo liet hij zijn publiek ook een hele andere kant van hem zien.
In de zomer van 2020 bracht Berendse het zomerse nummer “Laat het Los” uit en was hij een graag geziene gast bij diverse dinershows door heel het land.

Hoe Kan Het – nieuwe single zomer 2021
Juli 2021 lanceert Yves zijn nieuwe single ‘Hoe Kan Het’. Een uptempo nummer geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf en geproduceerd door Justin Pieplenbosch. “De release van de single ‘Hoe Kan het’ voelt als een nieuw hoofdstuk. Sinds 2015 toen ik begonnen
ben met zingen ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen muzikale identiteit. Ik heb de afgelopen tijd een nieuw team om me heen verzameld en heb nu echt mijn eigen sound gevonden.

Voorgoed Voorbij – Onuitgebracht Hazes nummer ziet na 20 jaar het levenslicht
Op 9 februari 2022 brengt Yves zijn nieuwe single VOORGOED VOORBIJ uit. Het is een tijdloze ballade die gaat over iemand loslaten waar je van houdt. Achter het nummer zit een bijzondere lading; het nummer is geschreven door Rosetty de Ruiter, voormalig schrijfster en componiste van bekende Hazes SR hits. Rosetty schreef dit nummer in 2002 en was eigenlijk bedoeld voor André Hazes SR. Toen hij dit lied voor het eerst hoorde wilde hij het graag uitbrengen. Dit is er echter nooit van gekomen. “Ik voel mij enorm vereerd dat ik dit nummer alsnog mag uit brengen”.

Yves Berendse Live in Het Concertgebouw
Op 2 mei 2022 gaf Yves Berende met zijn band o.l.v. Bas van de Heuvel in een uitverkocht Concertgebouw een avondvullend concert. Een onvergetelijke avond waarin eigen liedjes en prachtige covers omlijst werden door de prachtige ambiance van een van de mooiste concertzalen van de wereld! In juli 2022 kwam het live album uit: “Yves Berendse Live in het Concertgebouw” met de mooiste liedjes van dit concert

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf €2595,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Yves Berendse

Yves Berendse: Een Onmisbare Nederlandse Popmuziek Sensatie

Ontdek de onweerstaanbare charme van de Zandvoortse zanger Yves Berendse, een artiest die diep geworteld is in de Nederlandse popmuziek. In 2016 tekende hij een sprankelend platencontract bij Dino Music, en met zijn debuutsingle ‘Zin In Jou’ veroverde hij meteen het hele land en de radio. Met hits als ‘Vakantieliefde’, ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een veelgevraagde artiest op podia in Nederland.

Buma Talent Award: Een Sprong in de Carrière

Het jaar 2016 betekende een keerpunt in de carrière van Yves Berendse. Naast het tekenen van zijn eerste platencontract ontving hij ook de prestigieuze Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer. Deze erkenning gaf hem een enorme motivatie om verder te groeien en te werken aan een nog beter repertoire en podiumperformance.

Het Einde van het Begin: Een Droomdebuut

Begin 2018 verraste Yves Berendse vriend en vijand met de release van zijn eerste album, ‘Het Einde van het Begin’. Het album werd groots gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam, waar hij voor het eerst optrad met zijn eigen band. Dit album markeerde niet alleen het begin van zijn muzikale dromen, maar ook een belofte voor de toekomst.

Betoverend Concert in Openlucht Theater Caprera

Eind mei 2019 gaf Berendse een betoverend concert in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband bracht hij een schitterende show ten tonele. De 1300 aanwezigen zongen luidkeels mee met zijn nummers, die werden afgewisseld met persoonlijke verhalen. Later dat jaar werd een prachtig live album uitgebracht van dit memorabele optreden.

Yves’ Home Sessions: Een Intieme Vertolking

In 2020, ondanks de uitdagende tijden, bleef Yves Berendse niet stilzitten. Tijdens de coronaperiode gooide hij hoge ogen met de “Yves’ Home Sessions” op social media. Op zijn geheel eigen wijze vertolkte hij bijzondere nummers zoals ‘Against All Odds’, ‘I Want To Know What Love Is’ en ‘She’, waarmee hij zijn publiek een hele andere kant van zijn talent liet zien. Bovendien bracht hij in de zomer van 2020 het zomerse nummer “Laat het Los” uit, en was hij een graag geziene gast bij diverse dinershows door het hele land.

Hoe Kan Het: Een Nieuw Hoofdstuk

Juli 2021 markeert de lancering van Yves’ nieuwe single ‘Hoe Kan Het’. Dit uptempo nummer, geschreven door Billy Dans, Hansen Thomas, Mark Pattiapon en Yves Berendse zelf, en geproduceerd door Justin Pieplenbosch, opent een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Sinds zijn start in 2015 is Yves Berendse op zoek gega

an naar zijn eigen muzikale identiteit, en met de release van ‘Hoe Kan Het’ heeft hij nu echt zijn eigen sound gevonden.

Voor Altijd Herleefd: Een Onuitgebracht Hazes Nummer

Op 9 februari 2022 brengt Yves zijn nieuwe single ‘VOORGOED VOORBIJ’ uit. Deze tijdloze ballade, geschreven door Rosetty de Ruiter, voormalig schrijfster en componiste van bekende Hazes SR-hits, vertelt het verhaal van het loslaten van een geliefde. Het nummer draagt een bijzondere lading, aangezien het oorspronkelijk in 2002 was geschreven voor André Hazes SR. Het is een grote eer voor Yves Berendse om dit nummer alsnog uit te brengen.

Yves Berendse Live in Het Concertgebouw: Een Magische Avond

Op 2 mei 2022 gaf Yves Berendse met zijn band onder leiding van Bas van de Heuvel een betoverend concert in een uitverkocht Concertgebouw. Het was een onvergetelijke avond waarin zijn eigen liedjes en prachtige covers werden omlijst door de majestueuze ambiance van een van ‘s werelds mooiste concertzalen. In juli 2022 werd het live album “Yves Berendse Live in Het Concertgebouw” uitgebracht, met de mooiste liedjes van dit bijzondere concert.

Ontdek de magie van Yves Berendse en geniet van zijn opzwepende popmuziek die recht naar het hart gaat. Met zijn onweerstaanbare charisma en unieke geluid zal Yves Berendse ongetwijfeld een speciale plek veroveren in jouw muzikale hart.

0
Jouw winkelmandje