PETER LOREE BOEKEN

Feesten tot in de late uurtjes? Dan moet je bij Peter Loree zijn, één van de gezelligste feestartiesten van Nederland met een indrukwekkende lijst kroegkrakers op zijn naam. Na jarenlang gezongen te hebben bij de bekende Après Skihut te Rotterdam, richtte hij samen met een collega de succesvolle formatie ‘Het Feestteam’ op. Met deze act scoorde Peter diverse Top 100 hits en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’.

In 2012 koos Peter voor een nieuwe uitdaging en ging hij solo verder. Hij gaf bekende en onbekende nummers zijn eigen ‘twist’, waardoor elk liedje veranderde in een gezellige feestknaller. In datzelfde jaar kwam Peter met het concept 52WekenFeest, waarbij hij samen met 9 gerenommeerde feestDJ’s maar liefst 52 feestsingles uitbracht in 52 weken. En dat was nog maar het begin, want ook in de jaren daarna heeft hij verschillende singles uitgebracht.

Met zijn jarenlange ervaring weet Peter als geen ander hoe hij van elk feest of evenement een daverend succes en feest kan maken. Tijdens zijn optreden zal hij niet alleen zijn eigen singles ten gehore brengen, maar neemt hij je ook mee op een trip down memory lane met een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst kan meezingen.

Wil jij jouw volgende evenement laten knallen? Boek dan nu Peter Loree, dé gezelligste feestartiest die garant staat voor een onvergetelijke avond. Check zijn social media kanalen voor de nieuwste singles en boek hem vandaag nog!

Tijdsduur: Optreden 30 a 40 minuten

Prijs: Vanaf €995,- excl. BTW

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Peter Loree

0
Jouw winkelmandje