MARCO SCHUITMAKER BOEKEN

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. Nu verschijnt deze track op single. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spreken van een “hit”. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel zullen horen.

 Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in een hele drukke agenda en stond hij onlangs op grote evenementen.

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Op aanvraag.

Geluid: Inclusief monitorset

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Marco Schuitmaker

Ontdek Marco Schuitmaker: De Nieuwe Sensatie in de Nederlandse Muziekwereld. Maak kennis met Marco Schuitmaker, geboren en getogen in het pittoreske Oude Pekela in 1999. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Marco zich al stevig op de kaart weten te zetten met een reeks aanstekelijke singles. Hits als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’ hebben hem een groeiende schare fans opgeleverd. Recentelijk heeft Marco zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ uitgebracht, waarbij direct duidelijk werd dat het nummer ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album is. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die direct in het oog springt tussen het huidige muzikale aanbod. Insiders spreken zelfs van een “hit”. Dit nummer is nu ook beschikbaar als single, zodat iedereen kan genieten van Marco’s aanstekelijke muziek. Met ‘Vuur En Vlam’ laat Marco Schuitmaker zien dat hij een veelbelovende artiest is waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Marco Schuitmaker is vastberaden om een succesvolle carrière op te bouwen in de muziekwereld. Zijn toewijding en talent hebben hem al vele kansen gebracht, wat resulteert in een overvolle agenda. Marco heeft onlangs opgetreden tijdens grote evenementen, waar hij het publiek wist te betoveren met zijn energieke performances en pakkende nummers. Zijn optredens zijn altijd een feest waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Met zijn frisse geluid en charismatische uitstraling weet Marco Schuitmaker de harten van muziekliefhebbers te veroveren. Zijn muziek combineert pakkende melodieën met oprechte teksten die resoneren bij een breed publiek. Marco’s veelzijdige talent en zijn vermogen om emotie over te brengen maken hem tot een opkomende ster in de Nederlandse muziekwereld. Mis de kans niet om Marco Schuitmaker live te zien optreden. Zijn shows zijn een unieke ervaring waarbij je wordt meegevoerd door zijn muziek en enthousiasme. Boek Marco Schuitmaker nu voor een onvergetelijk optreden op jouw evenement of feest. Laat je betoveren door zijn muzikale talent en beleef een avond vol feest en vermaak met Marco Schuitmaker als stralend middelpunt.

0
Jouw winkelmandje