SAMANTHA STEENWIJK BOEKEN

Ontdek de energieke en geliefde Nederlandse zangeres Samantha Steenwijk, die met haar dijk van een stem en open persoonlijkheid het publiek naar euforische hoogten weet te brengen! Of ze nu optreedt op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome of bij Toppers in Concert in de Johan Cruijff Arena, Samantha weet altijd te vermaken en te enthousiasmeren.

Met hits zoals “Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou” en “Proost op het leven” heeft Samantha bewezen een van de best gedraaide Nederlandstalige artiesten te zijn op de radio en tv. Na haar succesvolle deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waarbij ze een nummer 1 hit scoorde met “Ik Leef Mijn Eigen Leven”, is Samantha alleen maar populairder geworden.

Wil je ook de energie van Samantha Steenwijk op jouw feest? Boek haar nu via 52WekenFeest en geniet van haar spetterende tape act van 30 minuten! 52WekenFeest biedt ook andere bekende Nederlandse artiesten aan om de avondvullende line up vol artiesten compleet te maken. Mis deze kans niet om Samantha Steenwijk live te zien optreden!

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Prijs: Vanaf €4995,- excl. BTW (Tape optreden)

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Samantha Steenwijk

0
Jouw winkelmandje