FITNESS

52wekenfeest.nl

Voor als het 100% feest moet zijn!

52 Weken Feest is jouw bevlogen partner op gebied van evenementen waar je terecht kunt voor elke vorm van entertainment.

Of je nu op zoek bent naar artiesten uit onze eigen stal of andere (top)acts, wij kunnen het voor je regelen.

Naast het boeken van artiesten kun je bij ons terecht voor totaal oplossingen en concepten. Dus wil je een feest of evenement volledig georganiseerd hebben? Dan zijn wij daar de juiste partner voor. Uiteraard kun je naast onze artiesten als je zelf een feestje geeft een kijkje nemen in onze feestshop!

Hartelijk welkom bij 52WekenFeest.nl. Peter Loree en Roland Stevense hebben de handen ineen geslagen en hebben samen het management- en boekingskantoor 52Wekenfeest opgezet. Roland Stevense heeft al meer dan 25 jaar ervaring achter de schermen als manager van Starkoo en zijn boekingsbureau Proost Entertainment. Hierdoor heeft hij goede contacten met alle collega boekingskantoren. Peter Loree is al meer dan 25 jaar actief op het podium. Zo is hij begonnen in de ski hut Rotterdam en is rond 1999 begonnen met “Het Feestteam” en is in 2011 als solo feestartiest verder gegaan. Roy Moonen is al meer dan 30 jaar beroepsmuzikant, en ademt muziek in de breedste zin van het woord. Begonnen als drummer in de meest populaire coverbands van zuid Nederland ( o.a. Anderkovver, Network en Millstreet). Creatief bezig zijn met het bedenken en uitvoeren van concepten, is wat Roy op dit moment het liefste doet, naast het live optreden. Roy, Peter en Roland kennen elkaar al 25 jaar. Roy was destijds boeker bij het boekingskantoor, waar o.a. het Feestteam en Starkoo exclusief te boeken waren. Roy is tegenwoordig ook de nieuwe leadzanger van Starkoo, hierdoor werd meteen weer de link terug gelegd naar Roland en Peter. Tijd om de krachten te bundelen.

Door deze samenwerking zijn zij in staat om zonder extra kosten alle artiesten en bands te boeken en kunnen ze complete programmeringen verzorgen.

Bent u op zoek naar een artiest, DJ of band die niet op de site staat? Geen nood! Wij werken er mee samen.

Totaalconcepten: Totaalconcepten waarbij wij ook het licht en geluid kunnen verzorgen behoren tot de mogelijkheden.

Totaalconcepten: Als specialist in entertainment leveren wij vooral aan horeca en feesttenten (Oranjefeesten, Zomerfeesten, Dorpsfeesten etc), maar ook bijvoorbeeld bedrijfsfeesten passen prima binnen onze portfolio.

0
Jouw winkelmandje