Flemming gaat los met zijn eigen concert in de AFAS

Flemming, de populaire Nederlandse singer-songwriter, heeft een spectaculair nieuws aangekondigd voor zijn fans. Op zaterdag 18 november zal Flemming Viguurs, zoals de zanger voluit heet, zijn grootste concert tot nu toe geven in de indrukwekkende AFAS Live in Amsterdam.

In een enthousiaste verklaring op de website van de concertzaal deelde Viguurs zijn opwinding: “Eindelijk komt mijn droom uit! Ik mag mijn allergrootste show tot nu toe doen in een van de mooiste zalen van Nederland. Dit is iets waar je als artiest van kinds af aan van droomt. Ik heb zelf het podium ontworpen en een unieke show ontwikkeld. Mijn hoofd zit vol met ideeën en ik kan niet wachten om ze straks met mijn fans te delen.”

De kaartverkoop voor het concert begint op zaterdag 15 juli en de tickets zullen beschikbaar zijn via de website van de zanger. Mocht je geen tickets kunnen bemachtigen, dan kun je altijd nog een kijkje nemen bij een secundair ticketbureau zoals TopTicketshop. Let wel op: de prijzen kunnen bij dergelijke bureaus hoger liggen dan bij het originele verkooppunt. Desondanks ben je verzekerd van een plek bij deze unieke show!

Flemming’s concert in AFAS Live belooft een onvergetelijke avond te worden, vol prachtige muziek en indrukwekkende visuele elementen. Mis deze kans niet om deze getalenteerde singer-songwriter live te zien optreden in zijn grootste show ooit. Zorg ervoor dat je op tijd bent om jouw kaarten te bemachtigen en jezelf te verzekeren van een plek bij dit bijzondere evenement!

0
Jouw winkelmandje