Derde kind voor Thomas Berge en Elianne

Groot nieuws voor Thomas Berge en zijn vrouw Elianne Zweipfenning! Het gelukkige stel verwacht hun tweede kind samen. Slechts een half jaar geleden mochten ze hun zoon Saint verwelkomen.

Precies een jaar geleden deelden Thomas en Elianne het heuglijke nieuws dat ze hun eerste kind verwachtten. Nu, exact één jaar later, herhaalt de geschiedenis zich met nog meer blijdschap, liefde en dankbaarheid, want Elianne deelde op Instagram een video waarin ze enthousiast vertelt dat er opnieuw een wonder in haar buik groeit.

“Toen wij elkaar leerden kennen en aan ons avontuur begonnen, droomden we van een groot gezin samen. Dat we nu deze droom kunnen waarmaken, is met geen woorden te beschrijven!”, schreef Elianne vol vreugde.

Thomas Berge, de 33-jarige zanger, en Elianne Zweipfenning, 24 jaar oud, zijn al ruim twee jaar gelukkig samen. Thomas heeft uit een eerdere relatie al een zoon, waardoor hun gezin binnenkort nog een nieuw lid zal verwelkomen.

Het nieuws van de zwangerschap heeft veel positieve reacties en felicitaties van fans en vrienden uitgelokt. Iedereen kijkt uit naar de komst van het nieuwe gezinslid en wenst Thomas, Elianne en hun groeiende gezin veel liefde, geluk en gezondheid toe.

We feliciteren Thomas Berge en Elianne Zweipfenning met het prachtige nieuws van hun aanstaande gezinsuitbreiding en wensen hen een bijzondere tijd vol vreugde en verwachting toe.

0
Jouw winkelmandje